Ski Cross – Спасувачка Трка Копаоник

Како и предходните години, тимот на МЗСС учествуваше на традиционалната трка во Ski Cross организирана од страна на Горската служба за спасување на Србија во Копаоник. Нашиот тим оваа година успеа да освои 4то место.