Обезбедување на хуманитарен настан

Во рамки на настанот организиран од “Асоцијација за Цистична Фиброза” тимот на МЗСС ги обезбедуваше  учесниците на настанот во искачувањето на Водно. Двајца патролери и две медицински лица беа дел од екипата на МЗСС.