Обезбедување на рагби натпревар

Тимот на МЗСС се погрижи за безбедност на турнирот по рагби организиран од MKD Schools Rugby Tournaments.

Нашиот тим составен составен од две лиценцирани медицински лица и двајца патролери водеа ред за безбедноста на играчите. Извршени беа неколку интервенции но за среќа сите беа со полесни повреди.